Log Book - Jurnal de Bord

Three weeks vacation aboard

August 05, 2017

Un concediu perfect la adapostul perfect oferit de Vliho Bay în Marea Ionica. Mult soare, odihna, bai în mare, traversari scurte, seri la ancora sau la cheu, cine memorabile la terase, mici lucrari de reparatii sau îmbunatatiri aduse yacht-ului au condus la o vacanta ce nu o vom uita niciodata.

One week in Ionian

June 25, 2017

O saptamâna relaxanta în care am iesit pe mare numai cu sotia împreuna cu care am revazut câteva locuri si persoane drage noua. Ne-am facut cunostinte noi, am vazut drapelul nostru pe mai multe catarge decât în anii trecuti.

Mangalia - Kavala in 5 days

May 18, 2017

Un echipaj de prieteni, ca o familie mai mare, am pornit pe 1 Mai într-un voiaj din Marina Limanu pâna în Kavala Grecia. Vreme frumoasa, ape linistite, apusuri si rasarituri de soare superbe, conditii ideale de mers si confort, delfini jucausi în toate marile de-a lungul drumului, povesti depanate de-a lungul carturilor. Navigatia pe noapte în Dardanele a mai adaugat un plus de experienta la bagajul de cunostinte al fiecaruia. O saptamâna perfecta.

Vacation in Ionian

August 13, 2016

Trei saptamâni de adevarata viata la bordul unui sailing yacht, cu vreme buna si mai putin buna, cu vânt alternând între  5 si 35 noduri, cu mare linistita si uneori agitata. Iesirile au fost presarate de opriri pentru baie, vizite pe uscat si seri de neuitat. Am avut loc de acostare în golful Vliho de unde am plecat în traversari scurte de una sau 2 zile. Locuri vizitate: Vliho, Nidri, Scorpio, Meganisi, Sivota, Porto Katsiki, Lefkas.

Sailing week Ionian

June 11, 2016

A fost o saptamâna frumoasa si blânda, excelenta pentru sailing. Am plecat din Lefkas catre Porto Spilia - Meganisi, un loc extraordinar de frumos si pitoresc pe care îl recomand cu caldura tuturor celor ce au ocazia de a vizita Lefkada. A doua zi am plecat catre Vathi - Ithaca unde am reusit sa acostam desi portul era foarte aglomerat. Urmatoarea oprire a fost in Sami - Kefalonia, urmata de Fiskardo - Kefalonia, Porto Katsiki, Porto Spilia - Meganisi si Nidri - Lefkada. 

Balkan Friendhip Regatta

May 13, 2016

Balkan Friendship Regatta a avut loc in Kavala, Grecia, între 14-15 Mai 2016, eveniment dedicat amatorilor, fara participarea cluburilor de yachting. Am facut parte dintr-un echipaj în totalitate românesc fiind împreuna unul dintre cele patru echipaje românesti participante la eveniment

Please reload